JONINO OTKROVENJE

Filozofsko putovanje u vječna pitanja o prirodi i svrsi čovječanstva i našoj komunikaciji sa svijetom. Ovo je treći film iz trilogije.

„ … Koliko puta ste uspjeli da osjetite da vas nešto mnogo veće od vas okružuje i prožima? Vi to nazivate intuicijom, predosjećanjem ili savješću – ali ko vam se zaista obraća iznutra? Tri dana, tri noći, tri života u utrobi kita … Oči moraju da se naviknu na tamu da bi mogle da raspoznaju svjetlost. Ne postoji drugi način da se jasnije vidi…“

Režija: Alexander i Nicole Gratovsky

Produkcija: Alexander i Nicole Gratovsky

Zemlja porijekla: Španija

Godina proizvodnje: 2020

Trajanje: 53 minuta

Dan prikazivanja: Nedjelja / 20. decembar

Početak projekcije: 19:15

Kategorija:

Alexander i Nicole Gratovsky

Aleksandar i Nikol Gratovski – antropolozi, istraživači, osnivači kluba Jedinstveno iskustvo i NVO Dolphin Embassy, vođe međunarodne ekspedicije na putu oko svijeta „Arheologija mogućnosti“ duž 30. paralele sjeverne geografske širine, autori dokumentarne filmske trilogije o prirodi, svrsi čovječanstva i našoj komunikaciji sa svijetom (prva dva filma su „Moj pilot, kit“ i „Međuzemaljski. Prolazni kontakt“, osvojili su nekoliko nagrada na međunarodnim filmskim festivalima), autori nekoliko knjiga o transformativnim putovanjima, začetnici Skupštine NOW-a (međunarodni skup naučnika, kulturnih radnika i socijalnih stručnjaka Nature Of Wonders) i Svjetskog festivala Dolphinity.

Copyright © CEZAM 2020 | All rights reserved.