VI GMIFF 2020 - Livestream

Filmovi za gledanje sa posebnim pravilima za teritoriju Crne Gore (geo-blocking pravila)

Četiri filma iz cjelokupnog repertora festivala, imaju posebna (jednostavna) uputstva za gledanje zbog geo-blocking pravila. Svaki od navedena četiri filma su dostupni za besplatno iznajmljivanje u toku dana prikazivanja po Programu (vidi ispod satnicu i datum prikazivanja filmova). Nakon što, prateći uputstva koja se nalaze odmah ispod, iznajmite film, isti možete gledati u narednih 24 časa kada Vama odgovara.

“Zemlja meda” 21:33 – 23:06 / Petak, 18. decemabar
“Grudi”  19:20 – 20:53 / Subota, 19. decembar
“Andrej Tarkovcki: Film kao molitva” 21:12 – 22:45 / Subota, 19. decembar
“Zemlja je plava kao pomorandža” 20:10 – 21:24 / Nedjelja, 20. decembar

Uputstva za pristup filmovima sa geo-blocking pravilima

Korak 1

U gornjem desnom uglu videa se nalazi dugme “Rent”, te klikom na njega otvara se pop-up prozor Vimeo platforme sa daljim instrukcijama.

Korak 2

Prijavite se na Vimeo platformu. 

Korak 3

  1. Unesite podatke platne kartice ili koristite paypal nalog. (ne naplacuje se)
  2. Odaberite opciju “Apply promo code”, unesite isti i kliknite dugme “Apply”.
  3. Nakon toga kliknite dugme “Continue” i “Watch Now” (besplatno).
Svaki film ima svoj promo kod (vidi ispod).

Film "ZEMLJA MEDA"

Film “Zemlja meda” se može besplatno iznajmiti za gledanje u petak, 18.decembra, tokom čitavog dana. Od momenta iznajmljivanja film možete gledati kada Vam odgovara u narednih 24 časa, na teritoriji Crne Gore. Pratite jednostavne instrukcije iznad i uživajte u filmu!


PROMOCODE: promocode1

Film "GRUDI"

Film “Grudi” se može besplatno iznajmiti za gledanje u subotu, 19.decembra, tokom čitavog dana. Od momenta iznajmljivanja film možete gledati kada Vam odgovara u narednih 24 časa, na teritoriji Crne Gore. Pratite jednostavne instrukcije iznad i uživajte u filmu!


PROMOCODE: promocode2

Film "ANDREJ TARKOVCKI. FILM KAO MOLITVA"

Film “Andrej Tarkovcki: Film kao molitva” se može besplatno iznajmiti za gledanje u subotu, 19.decembra, tokom čitavog dana. Od momenta iznajmljivanja film možete gledati kada Vam odgovara u narednih 24 časa, na teritoriji Crne Gore. Pratite jednostavne instrukcije iznad i uživajte u filmu!


PROMOCODE:  promocode3

Film "ZEMLJA JE PLAVA KAO POMORANDŽA"

FilmZemlja je plava kao pomorandža” se može besplatno iznajmiti za gledanje u nedjelju, 20.decembra, tokom čitavog dana. Od momenta iznajmljivanja film možete gledati kada Vam odgovara u narednih 24 časa, na teritoriji Crne Gore. Pratite jednostavne instrukcije iznad i uživajte u filmu!


PROMOCODE: promocode4